BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ PROGRAMI HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ VE 54 BÖLGE ECZACI ODASI İLE BİRLİKTE 27 KASIM 2022 PAZAR GÜNÜ TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ, ECZANE TEKNİSYENLERİMİZ, ECZACILIK FAKÜLTESİNDE ÖĞRENİM GÖREN GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ VE AİLELERİMİZİN KATILIMI İLE ANKARA’DA BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ’NDE MESLEĞİMİZDEKİ SIKINTILARI VE TALEPLERİMİZİ HEP BİRLİKTE DİLE GETİRECEĞİZ.

BULUŞMA SAATİMİZ;

ISPARTA MERKEZ’DEN KATILIM SAĞLAYACAKLAR İÇİN 26KASIM'I- 27KASIM'A BAĞLAYAN GECE SAAT 00:15 OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

OTOBÜSLER 00:30’DA ANKARA’YA HAREKET EDECEKTİR.

BULUŞMA NOKTALARIMIZ ;

ISPARTA MERKEZ’DEN KATILIM SAĞLAYACAKLAR İÇİN OTOBÜSLERİN HAREKET NOKTASI ISPARTA ECZACI ODASI HİZMET BİNASI ÖNÜ OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

EĞİRDİR, GELENDOST, ŞARKİKARAAĞAÇ VE YALVAÇ’DAN KATILIM SAĞLAYACAKLAR İÇİN ISPARTA MERKEZ’DEN ( ISPARTA ECZACI ODASI HİZMET BİNASI ÖNÜ ) 26KASIM'I- 27 KASIM'A BAĞLAYAN GECE SAAT 00:30 DA OTOBÜS HAREKET EDECEK OLUP

01:15 ‘DE EĞİRDİR YİĞİTBAŞI ECZANESİ ÖNÜNDEN

01:45 GELENDOST KAVŞAĞINDAN VE

02:30 YALVAÇ OTOGAR KAVŞAĞIDAN MİSAFİRLERİMİZ ALINARAK ANKARA’YA HAREKET EDİLECEKTİR.

( OTOBÜSLERİN BEKLEMEMESİ ADINA BELİRTİLEN SAATLERE UYULMASI RİCA OLUNUR )

PROGRAM HAKKINDA:

MİTİNG İÇİN ODAMIZIN 27KASIM SABAHI SAAT 08:00’DE ANKARA’YA GİRİŞ NOKTASI OLARAK BELİRLENEN GÖLBAŞI MEVKİİNDE OLMASI PLANLANMIŞTIR.

MİTİNG 13:00 – 17:00 SAATLERİ ARASINDA TANDOĞAN MEYDANINDA YAPILACAKTIR.

GÖLBAŞI’NDA TÜM KATILIMCILARA;

BİRLİĞİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN MİTİNG MATERYALİ OLARAK ŞAPKA, MİTİNG ÖNLÜĞÜ, DÜDÜK, YAĞMURLUK VE 2 ADET KUMANYA DAĞITILACAKTIR.

TAHMİNİ OLARAK AKŞAM 17:00 DE BİTECEK OLAN MİTİNGİN ARDINDAN ISPARTA’YA HAREKET EDİLECEKTİR.

HAKLI MÜCADELEMİZİN MESLEĞİMİZE VE BİZLERE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

ISPARTA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU